Ofte stilte spørsmål

I listen under finner dere svar på de mest stilte spørsmål om Zapit. Skulle du ikke finne svar på ditt spørsmål er det bare å kontakte oss så skal vi komme raskt tilbake til deg med svar.

Rørinspeksjon FAQ

Ja, systemet er bygget på norsk rørinspeksjonsstandard som 145/2005, 234/2018 og T25/2012 og tilfredsstiller alle krav knyttet til inspeksjon av stikkledninger i VA Miljøblad 51.

Ja systemet genererer automatisk en tekst fil for hver rapport som sendes ut sammen med rapporten. Støtter Gemini VA V5.13. Dette gjør det mulig for saksbehandler i kommunen å legge inn stikkledningsdata fra rapport direkte i Gemini VA.

Ja systemet generer rapporter som er iht. pkt. 4.2 i VA Miljøblad 51

Systemet genererer rapporter iht. de norske standardene for rørinspeksjon. 145/2005(erstattet av 234/2018), 234/2018 og T25/2012 (stikkledning). Observasjoner og koder i systemet er godkjent av RIN og Powel

Nei Zapit Rørinspeksjon kan benyttes med alle kameratyper. Det er mulighet for å legge til de forskjellige kameratypene fra backoffice løsningen

Operatørdelen støttes av Android og backoffice er web-basert.

Den integrerte mediespilleren støtter de fleste kjente videoformat

Det er for tiden ikke mulig å benytte andre plattformer en Android for å lage rapport.

Android nettbrett og OTG kabel tilpasset nettbrettets ladeport. Det anbefales å benytte et nettbrett som har sim-kort og  tåler bruk i ''hardt'' miljø.

All data lagres automatisk i en skyløsning. 

Ja det er mulig med integrasjon mot de fleste eksisterende løsninger. En slik integrasjon utføre som en tilleggstjeneste.

Det er satt et tak på 2GB per fil, men dette kan justeres opp ved behov.

Ja det er mulig å lage enkle skisser for å markere bruddpunkt, trasé, kummer etc.

Ja det er mulig å legge til enkel grafikk og tekst i alle bilder tilknyttet rapport/inspeksjon.

Ja det er mulig å legge til ubegrenset antall vedlegg til alle rapporter og inspeksjoner. Det er i tillegg mulig å legge til standard vedlegg fra backoffice som følger alle utsendelser som f.eks. standard forbehold, beskrivelse av observasjoner etc.

Ja det er mulig å legge til uendelig antall inspeksjoner per rapport, men det anbefales å ikke legge til for mange for å opprettholde en ryddig struktur i oversendelsen.

Ja det mulig å integrere Zapit mot de fleste system som har et API som tillater integrasjon fra 3. parts system. En slik integrasjon utføres som en tilleggstjeneste.

Ja tanken bak systemet er at operatøren skal gjøre alt ferdig før han forlater adressen og forsetter med neste oppdrag.

Ja rapporten kan sendes til flere mottakere. Kontaktperson og epost som står i rapport kommer automatisk opp som forslag når rapporten skal sendes.

Ja administrator har mulighet for å åpne alle sendte rapporter for redigering.

Rapport sendes ut via epost som i HTML format men det er mulig for mottaker å laste ned rapporten som PDF.

Ja det er mulig å laste ned både bilder og video direkte fra epost eller rapport.

Rapporten sendes som en enkel epost med alle vedlegg, bilder og video samlet. Siden rapporten sendes ut som HTML er det kun en link til vedlegg og derfor ikke plasskrevende for kunde å motta.

Ja det er mulig å flere operatører å jobbe med samme rapport (fortsette på et påbegynt oppdrag). I tillegg er det mulig for fagansvarlig å se over/redigere rapporter i sanntid på eget nettbrett.

Bestill Zapit til din bedrift

Fyll ut skjemaet og vi kommer tilbake til deg. Det er viktig du krysser av hvilke moduler du kan være interessert i.

Noen spørsmål? Ring 40 00 96 60

Parturient. Cupiditate eum hendrerit platea neque ornare sagittis nunc ultricies provident tristique, rhoncus, viverra, facilisi tempora occaecat morbi nunc incididunt nullam nam, neque euismod lorem vulputate nobis. Dicta consectetuer, mollitia, voluptatem facere, magnam taciti lacinia.

Espen Tjøstheim Eik

Våre kunder
SJT Miljø logo3
JTR Gruppen logo
EK Rørinspeksjon logo
Olimb logo